Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

ds çözüldü mü??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • >>px
    Member
    • Jun 2010
    • 77

Re: ds çözüldü mü??

Arkadşlar bende ban yemiştim banım bu gün açılmış sanırım...saolsun hapy kid iyi niyet gösterip kaldırmış banı..ama ben neden ban yediğimi yeni anlıyorum herneyse valla arkadaşlar satlover sunucu 3 hala çok felaket...neden felaket yoğun bir donma durumu söz konusu olmaya devam ediyor..nedeni belli ben bu sefer hapy kid e durumu bildircem bakalım ne gibi çareler üretilebilir bakılcaktır umudundayım...umarım bir şeylere katkımız olarak hepmiz tüm satlover üyeleri adına bir şeyler başarırız...

Comment

• thesaint
      Junior Member
      • Jun 2011
      • 25

aynen öyle ecm ya ok gelmiyor yada gelirse ecm süreleri çok uzun oluyor örnek vermek gerekirse bir local cw kartın ortalama ecm süresi 100 milisaniyeyi irdeto kartın ise 250 msi geçmemesi lazım ama bu satlover serverda bazen 4 yada 5 saniyelere kadar çıkıyor buda doğal olarak yayının kopması demek

Comment

• >>px
        Member
        • Jun 2010
        • 77

İşte bu satlover sunucularında neden böle oluyor cvabı belli yığılmadan dolayı yanlışmıyım.. genel serverlıktan çıkartılmalı bunun için site yönetimi bişiler yapmalı yani bir uygulama gibi..burda bahsetmeye anlatmaya çalıştığımız gibi ama dediğim gibi irtibat çalışmasına geçilecek kendileri ile...bakalım bişiler olcakmı oluşturulabilcekmi ben eminim yönetimde çare istemektedir bu durumun farkındadaır.....

Comment

• ozgur_1982_
          Member
          • Jul 2011
          • 70

Originally posted by >>px
          Arkadşlar bende ban yemiştim banım bu gün açılmış sanırım...saolsun hapy kid iyi niyet gösterip kaldırmış banı..ama ben neden ban yediğimi yeni anlıyorum herneyse valla arkadaşlar satlover sunucu 3 hala çok felaket...neden felaket yoğun bir donma durumu söz konusu olmaya devam ediyor..nedeni belli ben bu sefer hapy kid e durumu bildircem bakalım ne gibi çareler üretilebilir bakılcaktır umudundayım...umarım bir şeylere katkımız olarak hepmiz tüm satlover üyeleri adına bir şeyler başarırız...
          dostum ben sunucu 4'ü kullanıyorum bu sunucu 3'e göre biraz daha iyi ama izlenebilir durumdamı değil tabiki. 5. sunucu için 8 mesaj daha gerekli, eğer kısmet olursa 5 sunucuyu kullanmak, test etikten sonra 5. sunucununda durumunu paylaşırım...

Comment

• >>px
            Member
            • Jun 2010
            • 77

Özgür kardeşim sanırım benim de açıldı ama test imkanı 30 msj lık olarak bulmuştum evet deidğin doğru malesef sanucu 4 de sunucu 3 kadar olmasa da donuyor...bu sunucudada yüklenme var aslında mesaj sistemli bir sunucu kişiye özel denilebilir ama malesef sölediğin gibi yetersiz...Sürekli sölüyoruz bir çare bulunmalı...Umarım bu arada bu konuşmalarımz site yönetimine ters konuşmalar olmaz..çünkü amacımız iyi bir şeylere ulaşabilmek için bir şeyler yapılabilir mi ve sunucuların durumunu değerlendiriyoruz kendi aramızda saygılar...

Comment

• ozgur_1982_
              Member
              • Jul 2011
              • 70

Originally posted by >>px
              Özgür kardeşim sanırım benim de açıldı ama test imkanı 30 msj lık olarak bulmuştum evet deidğin doğru malesef sanucu 4 de sunucu 3 kadar olmasa da donuyor...bu sunucudada yüklenme var aslında mesaj sistemli bir sunucu kişiye özel denilebilir ama malesef sölediğin gibi yetersiz...Sürekli sölüyoruz bir çare bulunmalı...Umarım bu arada bu konuşmalarımz site yönetimine ters konuşmalar olmaz..çünkü amacımız iyi bir şeylere ulaşabilmek için bir şeyler yapılabilir mi ve sunucuların durumunu değerlendiriyoruz kendi aramızda saygılar...
              dostum ben bu durumla alakalı yeni bir konu açayım birbirine girdi çünkü konular.
              sunucuyla alakalı herkes orda bilgi paylaşımı yaparsa daha sağlıklı olur diye düşünüyorum...

Comment

Working...