Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

ds çözüldü mü??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • thesaint
    Junior Member
    • Jun 2011
    • 25

Re: ds çözüldü mü??

satlover sunucularında dt hd lerin olmaması satlover sunucularınınn yoğun olmasından kaynaklanmıyor. Dt son iki hafta içinde paylaşımda çalışan irdeto kartların büyük bir kısmını kapatmıştır. yeni kartlarda algoritma değişikliğinden dolayı açılamadığı için şu an payşalım serverlarında dt hd bulmak büyük şans, elinde hd irdeto olanlar çok paraya n line satıyor servercılarda bu lineları alıp dağıtıyor ama bunun ne kadar gideceği belli değil şau an çalışan kartların kapanmayacağının garantisi yok. bir yöntem yada emu bulup yeni kartları açma yöntemi bulunması şart. yoksa işin sonu karanlık.
    Cw ye gelirsek örnek satlover sunucularını göstermişsiniz ecm sürelerine bakarsanız olayın yoğunluktan değil dt cw kartın local kart olmamasından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Dt zaten bu kartları toplama kararı almıştı ancak teknik srvisler zamanında makinaları toparlayıp irdetolarla değiştiremeyince bu operasyon için süreyi uzattılar. bu bilgilerin çoğu teknik servislere dt nin attığı memoların yorumlamasıyla yazılmıştır attğımı falann düşünmeyin lütfen

Comment

• ozgur_1982_
      Member
      • Jul 2011
      • 70

Originally posted by >>px
      Dt gitmez bence serverların hepsinde dt var ve bu gün verilen satlover 3 sunucularında dt sorunsuz çalışıyor...ama hd leri kapalı tabi çok yoğunluk olması nedeni ve çok çok büyük ve güçlü olsada satlover sunucuları..genede unutmayalım sitesi dışında onlarca yerde de veriliyor kaçak olrak ve bölelikle kaldırabileceğnin üstünde yığılıyor...evet genel olması itibari ile dedim donmlar var ama oda çok sıkıntılı durumlar oluşturan donmalar deil...az önce aslında bir noktadan bahsettim satlover sunucuları başka siteleri sızması engellense aslında şimdikinden çok daha iyi olur ve daha rahat serverları kullanırız...bilmem yanılıyormuyum arkadşlar...
      evet bende aynı düşüncedeyim bunun çokta örneği var. şöyleki adam free server diye site kurmuş bu free serverlere baktığında işte böyle satlover gibi sitelerin serverlerini paylaşıyor, bu durumda server klitesini sonuçta olumsuz yönde etkiliyor.

Comment

• >>px
        Member
        • Jun 2010
        • 77

Aynen özgür ben bir kaç yere üyelik almıştım neden se free server yazan bölümlerinde satlover sunucuları clineleri yayınlanıyor üstelik 10 15 dakika sonrası gib bir zamnda full bir şekilde ve günlük hiç zamn kaybetmeden ee şimdi ne oluyor bizler ve şu an siteye üye olan onlarca üye zaten sunucuları kullanıyoruz üzellikle 3 snucularını dierlerine bir çoğumuzun mesaj sayısı ytersiz geliyor valla ben yapmıştım gece gündüz uğraşıp msj larımı 100 yapmıştım ama sonra bir süre girmedim hepsi nerdeyse silinmiş buda ayrı bir konu bu konuda yönetilerle konuşmam gerek her neyse bizlere zaten zor yetiyor çok fazla sunucu olsada birde bunun üstüne kaçak kullanıcılar dicem onlar binince bizde oturup sürekli donmalı olan sunucuları izlemek zorunda kalıyoruz bu işe çözüm bulunur mu bilemiyorum bilememe nedenimizse bizlerin yani kim olduğu bilinmez üyelerin gidip bunları başka sitelerde yada kendi serverları olark gösterilen servarlada paylaşmaları bu önlenirse olay çözülür zaten sunucular güncellemesi maillerimize geliyor deişim esnasında onun için bu durum böle düzelir diye düşünüyorum tabi bunu satlover yönetimi takip etmeli düşünmeli benimki ve bizimkisi sadece bir yorum fikir düşünce tşk ederim...

Arkadşlar satlover 3 sunucularında dt yok bu gün malesef konuyla ilgili arkadşlar umarım ilgilenirler...

Comment

• ozgur_1982_
          Member
          • Jul 2011
          • 70

aslında güncelleme esnasında her kullanıcıya özel user ve pass gönderse daha mantıklı olur diye düşünüyorum. bu şekilde en azından genele değilde, üyeye hizmet vermiş olur. her sitede genele verilen bu c-lineleri toplu olarak paylaşamaz...

Comment

• delavi
            Newbie
            • Aug 2011
            • 2

evet haklısın özgür...

Comment

• >>px
              Member
              • Jun 2010
              • 77

Evet bende onu düşünüyorum özgür kardeşim...ama söz gelimi 50 mesaj olan server var 100 mesajlı olan server lar bunlar üyeye özel serverlar...ama genel server olarak kullanılmakta olan serverda bu şekle getirilebilir bunun için alternatifler var gene örnek genel server atıyorum dt den örnek foxline yi açıyorsa mmax i açmayabilir yani kısıtlamalı olur..bunun nedeni neden derseniz satlover sitesi burdaki üyelerin paylaşımcı ve istakrarlı çalışmalarına yönelik kurulmuş... yönetim bize msj sayısı veriyor atıyorum şu an ben 40 küsür mesaj dayım 50 mesajım olduğunda özel serverlardan bir bana açılmış yada size olcak 100 olduğunda daha iyisi açılck ve 600 mesaj olduğunda vip server sahibi olcaksın ama bu gelişi güzel msj larla deil paylaşımcı öğretici yada burdaki üyelere yönelik iyi niyetli yani onların işine yarayacak mesajlrınız yani kısaca çalışmalarımızla olcak...ama genel server içinde böle deilde daha farklı yol izlenebilir sözlerimin başına dönün ce yani kısıtlamalı server mantığı gibi bir yol büyün bunları çözecektir...buda satlover da yer alan tüm üyelere gene ayrıcalığı suncaktır ve bunla beraber kaçak izleyenlere ise hayal kırıklığını yanılıyormuyum...

Comment

• ozgur_1982_
                Member
                • Jul 2011
                • 70

aslında buda olabilir... ama yinede?

Comment

• marina
                  Junior Member
                  • Aug 2011
                  • 23

Originally posted by ozgur_1982_
                  aslında güncelleme esnasında her kullanıcıya özel user ve pass gönderse daha mantıklı olur diye düşünüyorum. bu şekilde en azından genele değilde, üyeye hizmet vermiş olur. her sitede genele verilen bu c-lineleri toplu olarak paylaşamaz...
                  evet arkadaşım bencede haklısın böylece dışarıyada şızmamış olur

Comment

• >>px
                    Member
                    • Jun 2010
                    • 77

Bence olabilir...Bunu bay satlovera iletmek açmak lazım bunun için hapy kind le bağlantıya geçmek gerek diye düşünüyorum sen ne dersin özgür hem bizim bu düşüncemiz bu sitede olan onlarca kullanıcıya da lütuf olur katılıyormusun marina düşünceme düşüncemize

Comment

• ozgur_1982_
                      Member
                      • Jul 2011
                      • 70

Bence olabilir...Bunu bay satlovera iletmek açmak lazım bunun için hapy kind le bağlantıya geçmek gerek diye düşünüyorum sen ne dersin özgür hem bizim bu düşüncemiz bu sitede olan onlarca kullanıcıya da lütuf olur katılıyormusun marina düşünceme düşüncemize
                      elbette katılıyorum. sonuçta burda hem paylaşım hemde sunucuları test etmek için varız...

Comment

• marina
                        Junior Member
                        • Aug 2011
                        • 23

tabiiki süper olur

Comment

• halilyil
                          Newbie
                          • Feb 2011
                          • 5

Aynen Katılıyorum,

Comment

• ozgur_1982_
                            Member
                            • Jul 2011
                            • 70

eeeeeee neoldu arkadaşlar konuşanınız varmı satloverle, ben 4 gündür ban yemiştim gelişmlerden bir haberim yok. varmı herhangi bir değişiklik.

Comment

• mkasap76
                              Junior Member
                              • Oct 2010
                              • 24

Originally posted by thesaint
                              valla benim mesaj sayım yeterli değil serveri deneyemedim ama dt bütün serverlarda yavas yavas yolcu durumunda türkiyede
                              Edit sonradan farkettim satlover 3 sunucusu demişsin hemen denedim ecmler felaket ( dt için)
                              ecmler felaket ( dt için) demekle neyi kasdediyorsun

Comment

• ozgur_1982_
                                Member
                                • Jul 2011
                                • 70

Originally posted by mkasap76
                                ecmler felaket ( dt için) demekle neyi kasdediyorsun
                                muhtemelen ECM'lerin çok geç geldiğini veyahut hiç gelmediğinden bahsetmiştir.

Comment

Working...