Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Salut tuturor romanilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dinoel
    Banned
    • Dec 2010
    • 769

Salut tuturor romanilor

Salutare tuturor romanilor
  • vian63
    Newbie
    • May 2011
    • 1

Re: Salut tuturor romanilor

Salut si eu toti satelitari.
    Atat de putin RO ?

Comment

• uttnls

Deocamdata da, sectiunile sunt noi.

Apropo Dinoel, desi la inceput ai cam incalcat cateva reguli, vreau sa te felicit, si tine-o tot asa !

Comment

• gogu
        Member
        • Oct 2010
        • 96

uttnls ..mi-ai sters in jur de 80 de postari le aveam de peste un an ..dar nu conteaza jan boxeaza .........sint multe inpachetate (RAR) care sunt GOALE SAU CU VIRUSI

Comment

• uttnls

Originally posted by gogu
          uttnls ..mi-ai sters in jur de 80 de postari le aveam de peste un an ..dar nu conteaza jan boxeaza .........sint multe inpachetate (RAR) care sunt GOALE SAU CU VIRUSI
          Poate iti pui si tu flagu de RO daca tot ai grait .

Apropo eu nu ti-am sters, mai sunt si alti MODs

Comment

• kiss_ro
            Senior Member
            • Mar 2011
            • 144

Unde-s doi - hop si al treilea... sa vedem ce-o iesi din zona Ro..

Salut fratilor - indiferent unde v-ati afla...

Vorbind de chestii - pe mine deja m-au bubuit de 2 ori (banned)- nici la prima dar mai ales la a doua faza n-am fost vinovat - doar am tras o concluzie foarte clara care reiesea din cele discutate .. si anume ca se poate ocoli filtrarea cccam-ului. N-am incercat dar se pare ca este adevarat din moment ce m-au pus pe tusa vreo 3 sapt... Si mai este ceva - este aici un moderator care-i ... ciudat ... vrea ca toate postarile sa fie exact cum le-a inventat el - de parca am fi la vreo tipografie - mergem pe stereotipuri - in fine nu ma plang - ce a fost a fost - scriam toate astea daca tot este unul de-al nostru printre membrii staff-ului - poate mai vb cu ei sa nu fie chiar asa de... colturosi.

In rest salutari din insorita Spanie - ca uf murim de cald...

Comment

• naiarty
              Senior Member
              • Apr 2010
              • 159

Salut toti romanii care sunt pe site si va doresc numai bine.

Comment

• kiss_ro
                Senior Member
                • Mar 2011
                • 144

Originally posted by gogu
                pt. uttnls
                mia venit mesaj cine mia sters postarile dar nu conteaza eu nu iau la inima asa ceva ,.... dar sint foarte multi care se supara si nu mai intra pe aici .... si sint f. multi romani pe aici si au pus flagu de alte tari ...sau alti cu flag de EU

cind mam inregistrat pe atunci nu aveau pgina pusa la punct cu toate flagurile erau 3 en fr si ger. steaguri si am pus aiurea ce am apucat , nu avea nici forum nici si subpaginile erau 4-5 toate reciverele erau gramada intrun loc

eu sint incepator nu stiu nici sa postez ca lumea dar am 2 dreamboxuri 7025+ si 800 pvr. LA CARE MAI TREBUIE SA INVAT ce si cum e cu linuxul ma mai distrezi pe aici sa treca timpul

ps . stie cumva careva cum sa activez cartela de digi in dreambox ... cartela imi merge in cutia de conserva de la digi e activata e ok .....dar as vrea sa mearga in dreambox .. multumesc anticipat ...salutari la toti baieti

Chestia cu cartela ... este pe toate gardurile in alte forumuri - dar ma rog - am sa-ti explic ... DACA cumva cutia este un Hyundai HSS 1160NA - primul model (PCB v 1.xx) atunci ai noroc ... cam 20% si vei putea incepe operatia de extragere a informatiilor pentru ca sa poti folosi cartela si altundeva. Daca nu-i asta las-o balta - nu vei putea folosi cartela decat in cutia originala..
                Hai sa o luam mai babeste... cei de la digi au introdus BK-ul (box key-ul -numarul aparatului) in informatia cartelei iar RSA-ul (codul cheii private al catelei) l-au bagat in aparat - asa ca cartela nu merge in alt aparat... si pentru ca sa-ti functioneze ai nevoie de ele.. Exista un sistem / program numit jtag - prin care se pot extrage informatii direct de pe picioarele circuitelor integrate - de el ai nevoie ca sa extragi informatia.. Toate bune si frumoase - doar ca cei de la digi nu-s prosti... - au turnat o chestie izolanta roata pe procesor pentru ca sa nu poti lipi nici un fir pe picioarele acestuia ( se pare ca este vorba de un amalgam folosit la plombarea dintilor - acidul nu-l ataca - doar ... freza dentara). Asa ca daca te incumeti - cum au facut-o multi si tai jos o bucata - cat sa descoperi 5 picioare ale procesorului - ai ajuns la jumatea drumului. Urmeaza lipirea unor fire izolate de 0.1 mm cu un pistol de lipit cu jet de aer cald... apoi capetele le conectezi prin niste rezistente la terminalele RX (receptie) si TX (emisie) ale unei mufe de port paralel (LPT/imprimanta), conectezi mufa la un comp si rulezi jtag-ul - care-ti va spune cele 2 informatii de care ai nevoie. Acum doar trebuie sa introduci BK-ul si RSA-ul obtinut cu atata truda intr-un oscam la configurarea nagra - iar cccam-ul il pui sa citeasca aceasta linie N in mod ciclic (ip-ul ciclic este 127.0.0.1) si.. gata.
                Daca vrei mai multe amanunte si scheme + program + oscam.config - le gasesti pe ****** (cauta dupa fanta (moderatorul rsi)+gigitv). Daca-mi trimiti o adresa de mail ti le las undeva pe net ...

O chestie - eu mi-am paradit aparatul incercand... l-am prea .. frezat .

Comment

• uttnls

Hei baietii, pentru discutii care nu privesc salutari deschideti threaduri noi.

kiss_ro era o chestie explicita acolo a prostiei, pentru ca ce faceati voi luati ban forever pe degeaba, metoda aia se vede de la o posta cand o utilizezi, asa ca zii mersi ca te-am salvat de la permanent ban

Tu crezi ca cei de la oscam nu si-au luat masuri , ca lasa asa sa explodeze reshare-ul )

Comment

• razortrick
                    Newbie
                    • Aug 2011
                    • 4

Salutari la toata lumea.

Comment

• adorian
                      Newbie
                      • Sep 2011
                      • 1

Salutari si multa bafta!!! Dorian

Comment

• noxonstaff
                        Senior Member
                        • Jun 2010
                        • 110

Sarut-mana tuturor

Comment

• lukaszmad
                          Newbie
                          • Jan 2012
                          • 3

Va salut si eu vad ca sunt primul pe anul 2012 :d

Comment

• gaivan
                            Member
                            • Feb 2010
                            • 74

salutare romani! la voi functioneaza serverele free satlover?

Comment

• tase1963
                              Newbie
                              • Feb 2012
                              • 1

va salut
                              acum am dat de acest sait si mi se pare interesant
                              numai bine

Comment

Working...