Salutare tuturor romanilor
Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration
Collapse
Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address
Salut tuturor romanilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Salut tuturor romanilor
Apropo eu nu ti-am sters, mai sunt si alti MODsComment
-
Unde-s doi - hop si al treilea... sa vedem ce-o iesi din zona Ro..
Salut fratilor - indiferent unde v-ati afla...
Vorbind de chestii - pe mine deja m-au bubuit de 2 ori (banned)- nici la prima dar mai ales la a doua faza n-am fost vinovat - doar am tras o concluzie foarte clara care reiesea din cele discutate .. si anume ca se poate ocoli filtrarea cccam-ului. N-am incercat dar se pare ca este adevarat din moment ce m-au pus pe tusa vreo 3 sapt... Si mai este ceva - este aici un moderator care-i ... ciudat ... vrea ca toate postarile sa fie exact cum le-a inventat el - de parca am fi la vreo tipografie - mergem pe stereotipuri - in fine nu ma plang - ce a fost a fost - scriam toate astea daca tot este unul de-al nostru printre membrii staff-ului - poate mai vb cu ei sa nu fie chiar asa de... colturosi.
In rest salutari din insorita Spanie - ca uf murim de cald...Comment
-
Originally posted by gogupt. uttnls
mia venit mesaj cine mia sters postarile dar nu conteaza eu nu iau la inima asa ceva ,.... dar sint foarte multi care se supara si nu mai intra pe aici .... si sint f. multi romani pe aici si au pus flagu de alte tari ...sau alti cu flag de EU
cind mam inregistrat pe atunci nu aveau pgina pusa la punct cu toate flagurile erau 3 en fr si ger. steaguri si am pus aiurea ce am apucat , nu avea nici forum nici si subpaginile erau 4-5 toate reciverele erau gramada intrun loc
eu sint incepator nu stiu nici sa postez ca lumea dar am 2 dreamboxuri 7025+ si 800 pvr. LA CARE MAI TREBUIE SA INVAT ce si cum e cu linuxul ma mai distrezi pe aici sa treca timpul
ps . stie cumva careva cum sa activez cartela de digi in dreambox ... cartela imi merge in cutia de conserva de la digi e activata e ok .....dar as vrea sa mearga in dreambox .. multumesc anticipat ...salutari la toti baieti
Chestia cu cartela ... este pe toate gardurile in alte forumuri - dar ma rog - am sa-ti explic ... DACA cumva cutia este un Hyundai HSS 1160NA - primul model (PCB v 1.xx) atunci ai noroc ... cam 20% si vei putea incepe operatia de extragere a informatiilor pentru ca sa poti folosi cartela si altundeva. Daca nu-i asta las-o balta - nu vei putea folosi cartela decat in cutia originala..
Hai sa o luam mai babeste... cei de la digi au introdus BK-ul (box key-ul -numarul aparatului) in informatia cartelei iar RSA-ul (codul cheii private al catelei) l-au bagat in aparat - asa ca cartela nu merge in alt aparat... si pentru ca sa-ti functioneze ai nevoie de ele.. Exista un sistem / program numit jtag - prin care se pot extrage informatii direct de pe picioarele circuitelor integrate - de el ai nevoie ca sa extragi informatia.. Toate bune si frumoase - doar ca cei de la digi nu-s prosti... - au turnat o chestie izolanta roata pe procesor pentru ca sa nu poti lipi nici un fir pe picioarele acestuia ( se pare ca este vorba de un amalgam folosit la plombarea dintilor - acidul nu-l ataca - doar ... freza dentara). Asa ca daca te incumeti - cum au facut-o multi si tai jos o bucata - cat sa descoperi 5 picioare ale procesorului - ai ajuns la jumatea drumului. Urmeaza lipirea unor fire izolate de 0.1 mm cu un pistol de lipit cu jet de aer cald... apoi capetele le conectezi prin niste rezistente la terminalele RX (receptie) si TX (emisie) ale unei mufe de port paralel (LPT/imprimanta), conectezi mufa la un comp si rulezi jtag-ul - care-ti va spune cele 2 informatii de care ai nevoie. Acum doar trebuie sa introduci BK-ul si RSA-ul obtinut cu atata truda intr-un oscam la configurarea nagra - iar cccam-ul il pui sa citeasca aceasta linie N in mod ciclic (ip-ul ciclic este 127.0.0.1) si.. gata.
Daca vrei mai multe amanunte si scheme + program + oscam.config - le gasesti pe ****** (cauta dupa fanta (moderatorul rsi)+gigitv). Daca-mi trimiti o adresa de mail ti le las undeva pe net ...
O chestie - eu mi-am paradit aparatul incercand... l-am prea .. frezat .Comment
-
Hei baietii, pentru discutii care nu privesc salutari deschideti threaduri noi.
kiss_ro era o chestie explicita acolo a prostiei, pentru ca ce faceati voi luati ban forever pe degeaba, metoda aia se vede de la o posta cand o utilizezi, asa ca zii mersi ca te-am salvat de la permanent ban
Tu crezi ca cei de la oscam nu si-au luat masuri , ca lasa asa sa explodeze reshare-ul )Comment
-
-
Comment