Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Many Freezers with Tevii S464

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jochen7575
    Board Senior Member
    • Mar 2011
    • 214

    Many Freezers with Tevii S464

    Hello,
    I have two tv-cards in my PC
    a Skystar 2 (works fine)
    a Tevii S464 works with HD but make problems with SD. Many freezers also with free channel.
    I have the newest driver intalled and built up a new XP-system. With windows 7 the same problems but quite a little bit better.

    Do you have any solution?
    Is there ist a possibility to set the Skystar for SD-Channels and the Tevii only for HD-Channels?
  • pat3
    Board Senior Member
    • Sep 2010
    • 232

    #2
    Re: Many Freezers with Tevii S464

    do you use the same renderes and decoders for the sd channels?

    how is the cpu usage on freezes?
    Please push thanks. :)

    Comment

    • jochen7575
      Board Senior Member
      • Mar 2011
      • 214

      #3
      Re: Many Freezers with Tevii S464

      I use ffdshow for sd.
      I switched to cyberlink codec and it is better but not good.
      The cpu usage on sd is between 15 and 40 %

      On HD the cpu usage is between 75 and 99 % but there almost no freezers!


      The codec could be the reason.
      Which is the best for me?

      Comment

      • pat3
        Board Senior Member
        • Sep 2010
        • 232

        #4
        Re: Many Freezers with Tevii S464

        Originally posted by jochen7575
        Hello,
        Is there ist a possibility to set the Skystar for SD-Channels and the Tevii only for HD-Channels?

        You have to activate both cards and when you select a hd-channel it should switch to Tevii. For SD try channel Group.
        Try Options - Hardware - Channel Group.
        Please push thanks. :)

        Comment

        • jochen7575
          Board Senior Member
          • Mar 2011
          • 214

          #5
          Re: Many Freezers with Tevii S464

          Thanks a lot.

          But I can't find Options Hardware Channel Group?
          Sorry I am a newbie with dvbviewer...

          Comment

          • pat3
            Board Senior Member
            • Sep 2010
            • 232

            #6
            Re: Many Freezers with Tevii S464

            Originally posted by jochen7575

            The codec could be the reason.
            Which is the best for me?
            try dscaler, for me it works perfect and deactivate ffdshow ...

            Originally posted by jochen7575
            Thanks a lot.
            press thanks button to thank so
            Please push thanks. :)

            Comment

            • jochen7575
              Board Senior Member
              • Mar 2011
              • 214

              #7
              Re: Many Freezers with Tevii S464

              Ok thanks for the help I will try dscaler.
              Sorry but now you see my thanks ;-)

              Comment

              • pat3
                Board Senior Member
                • Sep 2010
                • 232

                #8
                Re: Many Freezers with Tevii S464

                Originally posted by jochen7575
                Thanks a lot.

                But I can't find Options Hardware Channel Group?
                Sorry I am a newbie with dvbviewer...
                Settings (ALT+S) -> Options -> Hardware -> Channel Group
                Please push thanks. :)

                Comment

                • jochen7575
                  Board Senior Member
                  • Mar 2011
                  • 214

                  #9
                  Re: Many Freezers with Tevii S464

                  I use version
                  DVB Viewer Pro V4.8.1.0
                  At the hardware menu I see the two tv-cards and on the left side Channel Group
                  There some letters from a to h
                  How can I pair this letters with a channel group?

                  Comment

                  • pat3
                    Board Senior Member
                    • Sep 2010
                    • 232

                    #10
                    Re: Many Freezers with Tevii S464

                    Look at Channel -> Channel Editor and under network you can choose A,B or C.
                    Please push thanks. :)

                    Comment

                    • jochen7575
                      Board Senior Member
                      • Mar 2011
                      • 214

                      #11
                      Re: Many Freezers with Tevii S464

                      OK this means that I group all the channels for one card in some spezific groups and the other for example hd-channels in another group and set them via options hardware group channel.
                      The tv card switch then by switching the channel over another group?

                      Comment

                      • zulqar
                        Junior Member
                        • Dec 2010
                        • 20

                        #12
                        Re: Many Freezers with Tevii S464

                        I also have SkyStar USB 1.1 old card so can i use both this way?

                        Comment

                        Working...
                        X