Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

satellite bg

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vanbasten
    Senior Member
    • Jun 2012
    • 165

satellite bg

Arkadaslar bu astra 23.5 teki satellite bg kanallarini nasil acabilirim? server bakiyorum internetten her gun ama hangi serverin bunu cozdugunu tam cikaramadim
  • sucan
    Board Senior Member
    • Aug 2011
    • 301

Re: satellite bg

Burada her gün yenilenen cline'lar ile bakabilirsin kardeş, tüm serverlar ile açıktır.
    Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• vanbasten
      Senior Member
      • Jun 2012
      • 165

teskurler cevap icin, bende satellitebgyi cok rahat aciyorum bu satloverlar ile. turksattan digiturk paketlerini acabiliomu peki bu server yoksa digiturku almak icin ozel bir uydu alicisina mi ihtiyac var. bende arcelik uydu alicisi var onunla calisirmi bilmem

Comment

• sucan
        Board Senior Member
        • Aug 2011
        • 301

Digiturk ile ilgilenmiyorum ama bildiğim kadarı ile türksatta olanlar izlenmiyor ( zaten
        pek bir şey de yok orada) - 7 derecede olanlardan ise sadece cw şifreleme olan kanallar açılabiliyor. En azından zap yaparken dikkatimi çeken bunlardır. Uydu alıcınız herhangi bir paylaşım protokolünü destekliyorsa ve paylaşım yapan server bulursanı izlersiniz. Buradaki server izlemenizi sağlar. Kolay gelsin.
        Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• sunto070
          Banned
          • Oct 2011
          • 5

42 derece de bi bok yok dandik avrup yayin kanallari var bunlari ziggo da veriyor turks uitgebreid pakket te van basten

7 derece de benim bildigim kadariyla sadece spor kanallari kapali gerisi full acik tabi benim serverlerde. salon123 ve mmx film kanallari hepsi var

ustelik 23.5 derecede C+NL TVV ve SatBG + Skylink pakketleri var bende
          eger ucret karsiliginda server istersen haber verirsin

Comment

• sucan
            Board Senior Member
            • Aug 2011
            • 301

Originally posted by makitoglu
            Satbg ne oluyor arkadaslar?
            23 derece Doğu'da olan uydudan Bulgaristan'a ait bir digital platformdur.

Comment

• bahn
              Newbie
              • Jul 2010
              • 8

23.5 doğu uydusu ingilizlere mi ait?

Comment

• sucan
                Board Senior Member
                • Aug 2011
                • 301

Ana merkezi Luxemburg'da olan bir operatördür. Dünyada ilk özel uydu operatörüdür. 1985yılından beri uydu yayınlarını ve uydu haberleşmesini sağlıyor. İngilizler bu uydulardan ilk transporder kiralayan ülkedir.

Comment

• sucan
                  Board Senior Member
                  • Aug 2011
                  • 301

Bu ay başından itibaren maalesef bu paket gitti. Abonelerini 45 derece Doğuda bulunan Vivacom paketine taşıdılar. Ekonomik kriz nedeni ile böyle bir karar alınmış. Umarım yakında Vivacom CS ye gelir. Çok yazık oldu, güzel bir platformdu.

Comment

Working...