Arkadaslar bu astra 23.5 teki satellite bg kanallarini nasil acabilirim? server bakiyorum internetten her gun ama hangi serverin bunu cozdugunu tam cikaramadim
Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration
Collapse
Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address
satellite bg
Collapse
X
-
Re: satellite bg
teskurler cevap icin, bende satellitebgyi cok rahat aciyorum bu satloverlar ile. turksattan digiturk paketlerini acabiliomu peki bu server yoksa digiturku almak icin ozel bir uydu alicisina mi ihtiyac var. bende arcelik uydu alicisi var onunla calisirmi bilmemComment
-
Digiturk ile ilgilenmiyorum ama bildiğim kadarı ile türksatta olanlar izlenmiyor ( zaten
pek bir şey de yok orada) - 7 derecede olanlardan ise sadece cw şifreleme olan kanallar açılabiliyor. En azından zap yaparken dikkatimi çeken bunlardır. Uydu alıcınız herhangi bir paylaşım protokolünü destekliyorsa ve paylaşım yapan server bulursanı izlersiniz. Buradaki server izlemenizi sağlar. Kolay gelsin.Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TVComment
-
42 derece de bi bok yok dandik avrup yayin kanallari var bunlari ziggo da veriyor turks uitgebreid pakket te van basten
7 derece de benim bildigim kadariyla sadece spor kanallari kapali gerisi full acik tabi benim serverlerde. salon123 ve mmx film kanallari hepsi var
ustelik 23.5 derecede C+NL TVV ve SatBG + Skylink pakketleri var bende
eger ucret karsiliginda server istersen haber verirsinComment
-
Originally posted by makitogluSatbg ne oluyor arkadaslar?Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TVComment
-
Ana merkezi Luxemburg'da olan bir operatördür. Dünyada ilk özel uydu operatörüdür. 1985yılından beri uydu yayınlarını ve uydu haberleşmesini sağlıyor. İngilizler bu uydulardan ilk transporder kiralayan ülkedir.Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TVComment
-
Bu ay başından itibaren maalesef bu paket gitti. Abonelerini 45 derece Doğuda bulunan Vivacom paketine taşıdılar. Ekonomik kriz nedeni ile böyle bir karar alınmış. Umarım yakında Vivacom CS ye gelir. Çok yazık oldu, güzel bir platformdu.Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TVComment
Comment