Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Slm

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaiBVaiZ
    Banned
    • Sep 2010
    • 3

Slm

Arkadaşlar selam forumda yeniyim. Vu+Duo kullanıyorum. Biss işlemlerini hallettim ama cccam server ile kendi başıma hala uğraşmaktayım. Bu forumun serverları nasıldır? Hani kanalları açar nasıl bilgi alabilirim. Vereceğiniz bilgiler için teşekkürler...

hiç kimse yok mu yahu?
  • kerberos
    Newbie
    • Sep 2011
    • 2

Re: Slm

bende de hotbird var ama ben fazla kullanma fırsatı bulamadım, baktıklarımda genelde takılma oldu

Comment

• axal
      Newbie
      • Nov 2011
      • 8

Premium serverların gayet stabil olduğu söyleniyor. Kanallar konusunda benim de bilgim yok. Bizim maç yayını yapan kanalımızı yayınlayabiliyorsa sezon başı premium almayı düşünüyorum.

Comment

• tender
        Junior Member
        • May 2012
        • 10

Spor kanalları açılıyorsa bende almayı düşünüyorum."satlover" a pm attım fakat cevap vermiyor. Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

Comment

• blackwhite06
          Banned
          • Jun 2010
          • 633

Bilidigim kadariyla daha satlover ccamda digiturk spor kanallari ve dsmart kanallari acilmiyor. Belli bir msj sayisina ulastiginda ucretsiz ccam gorebilirsin!

Comment

• vanbasten
            Senior Member
            • Jun 2012
            • 165

Arkadaslar benim diger basliklarda izledigim kadari ile, digiturk kanallari(7e) server 3 ile iyi acliomus, ama server 3 icin 5 posta ihtiyac var.

hotbirdde hemen hemen butun kanallar acilio ama donma oluo. mesela jsc sports ta donmalar var bende ama cnn bbchd, anamaux animal planet nat geo hotbirdde izlenio. sonucta bedava oldugundan ben katlaniorum.

dsmartlari acmiomus diye okumustum bir baslikta

Comment

• ibis27
              Newbie
              • Jun 2010
              • 7

Digitürk Spor ve HD kanallari acilmiyor, acilan kanallarda ise cok donmalar oluyor. D-Smart yoktur ve olacagini hic sanmiyorum. Diger kanallarda pek fazla sorun olmamisti bende 1 aylik Premium denedigimde.

Comment

• vanbasten
                Senior Member
                • Jun 2012
                • 165

su forumuda biraz takip edersen, daha cok turkler aktif orada

___http://forum.skystar-2.com/

Comment

• >>px
                  Member
                  • Jun 2010
                  • 77

satlover serverları tüm dünyaya yönelik paylaşım sağlamaktadır diyebilirz...avrupa için örnekler hotbird ve astra uyduları bir çok platformunu eutelsat digitürk platformu eutelsat üzerinde 16 dercedeki bir çok platformu sirrius 4...1 derece thor...36 derece hispasat ve dier afrika..asya uydularda belki bir çok satın adığınız ama platformları açmayan serverlardan da daha iyi olarak açamadığınız platformlaroı açmaktadır ...bunun denemesini satlover yönetimi geçtiğimiz yıllrda yaptı açılan tüm her yer bilgi alındı...değerlendirldi...ve bir çok uydudan paltformlar açıldığı belirlendi...yani kısaca izlemek istediğiniz hangi uydu ve platformuysa satlover sunucuları bu görevi yerine getircektir...belki biraz donma olabilir ama buda yoğunluktan kaynaklanmaktadır...bilginize...

Comment

Working...