Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Diseq motor

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sucan
    Board Senior Member
    • Aug 2011
    • 301

Diseq motor

Merhabalar,
    Yaklaşık 6 yıldır Next diseq motor ile 110 cm offset anten kullanıyorum ama artık motor yıpranmaya başladı. Şu anda bizim piyasada bulunabilen Next ve Goldmaster motorlar var, fiyatları da neredeyse aynı. Merak ettiğim Goldmaster
    diseq motorunu kullanan veya kalitesi açısından bilgisi olan varmıdır ? Son yıllarda üretilen her iki marka motorlarin da kalitesinin düştüğne dair söylentiler var. Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV
  • sucan
    Board Senior Member
    • Aug 2011
    • 301

Re: Diseq motor

Stab HH motorların çark dişlileri çelik olduğundan uzun süre kullanım sağlarlar ve daha iyilerdir ( ve daha pahalı ) ama parabol antenler için olduklarını biliyorum. Benim anten ise offset. Stab motor ile offset kullanan arkadaş var mı ?

@furna - Benim bulunduğum yerde clarchtech motor maalesef bulunmuyor.
    Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• yselim
      Senior Member
      • Oct 2010
      • 100

bende goldmaster sg2100 var. bir sorun yaşamadım 5-6 yıldır. yalnız ben 90 lık antenle ve rüzgar almayan yerde kullanıyorum. bu tip motorlarda sert rüzgarlar handikap oluşturuyor. sert rüzgarlar dişlilerde zorlanmaya neden olabiliyor. anten büyüdükçe rüzgardan etkilenme de artıyor. zaten en fazla 120 lik antenle kullanılmaları tavsiye ediliyor.

Comment

• humanleague
        Newbie
        • Jan 2012
        • 7

stab hh diseq motor öneririm ben de

Comment

• axal
          Newbie
          • Nov 2011
          • 8

Eğer bütçem yeterli diyorsan Stab çok daha iyi ve dayanıklı (250 tl civarı bir fiyatı var.) Yok bu işe fazla para ayırmak istemiyorum diyorsan Goldmasteri tavsiye ederim. (Onunda 100-115 tl civarı bir fiyatı var.)

Comment

• 2001014
            Newbie
            • Oct 2011
            • 3

Bu konuda çok tecrübeli değilim ama Stab'ın önerildiğini ben de duymuştum..

Comment

• mkasap76
              Junior Member
              • Oct 2010
              • 24

bu arada türkçe bölümde konular kapatıldığı için mesaj sayılarının oldukça düştüğünü türkçe bölüme 6 şubattan beri mesaj yazılmıyo. amaç paylaşım ve forumungüncel kullanımı ise türkçe paylaşaileceğimiz konular açalım, kapatılamayacak konular.

Comment

Working...