Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Sci-Tech TV sonunda Dsmartta

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cineman
    Member
    • Nov 2010
    • 38

Sci-Tech TV sonunda Dsmartta

TV Bu ve kablolu tvde yayın yapan OMG grubuna bağlı Sci-Tech Tv artık Dsmartta da yayına başladı.Kanal biss şifreli yayın yapıyorken transponderını da değiştirerek (11716 v 2222 5/6) videoguard şifreleme yapıyor.Dsmart üyesi olanlar dünden beri ben 600üncü kanaldan sonra kanalı ekleyerek izleyebiliyorum.Zira dsmart daha kanalı pakete eklememişti.

Yayın genellikle İngilizce orjinal,Türkçe altyazılıdır.
  • ozgur_1982_
    Member
    • Jul 2011
    • 70

Re: Sci-Tech TV sonunda Dsmartta

dostum kendince haklı olabilirsin ama şunu unutmaki, D samrt ticaret yapıyor, mutlaka bir çıkış kapısı yaratacaktır kendine veya yaratmak isteyecektir. tüketicilerinde bu konuda bilinçli hareket etmesi lazım, sonuçta bende gidip alabilirdim, ama durumun bu şekilde gelişim göstermiyeceğini biliyordum ve bildiğim içinde almadım. sonuçta kendimce haklı çıktım. bence bu tüketici hatası. bukadar ucuz ve kolay müşteri olmamak lazım...

Comment

• ozgur_1982_
      Member
      • Jul 2011
      • 70

evet dsmart yayınları açık vatana millete hayırlı olsun. D-samrtta gelince ortalık şenlendi biraz...

Comment

• ozgur_1982_
        Member
        • Jul 2011
        • 70

Demand dostum, geniş kapsamlı ve açıklayıcı bir bilgi paylaşımı yapmışsın şifreleme sistemi ile.
        gayet net ve açıklayıcı olmuş, ellerine sağlık dostum.

Comment

• cineman
          Member
          • Nov 2010
          • 38

Animex kanalıda videoguard şifreli olarak dsmarttan izlenebiliniyor.(Daha servise eklemediler.600den sonra eklerseniz izleyebiliyorsunuz.Sinema tvnin frekansı girilince çıkıyor.(11996 V 27500 5/6)

Comment

• >>px
            Member
            • Jun 2010
            • 77

Demand çok güzel bir açıklama kjardeşim...evt sölediklerin doğru istemeseler bize izlemnim izmkanı vermezler serverlarla izleme imkanı doğmaz buda kesinlikle ds nin yada dt illaki alt yapıdan gelen gizli bir desteği var çünkü bu işten para kazanıyorlar ...bu belli bişi ve ben birde şuna deyincem...ds kullandığı sistemi terketti neden çünkü büyük kayıp verdi java onlara iyi gelmekten öte ds çok zayıllattı...doğan holding dsmart için tekrar önceki sisteme geçme kararı aldı ve geçtide zaten ne kadar kanalları varkide böle çok yüksek bir şifreleme sistmini kullansınlar avrupadaki dev platformlar dahi bu sistemleri kullanmıyor o nedenle onlarda terk etti önceki sisteme döndü bilginiz yoksa bilginize olsun buda dsmart önceki sisteminde artık sci tech tv ise valla ben hala onu izleyemedim nerden çıkıyor nasıl çıkıyo anlamadım gitti....

Comment

• marina
              Junior Member
              • Aug 2011
              • 23

Originally posted by >>px
              Demand çok güzel bir açıklama kjardeşim...evt sölediklerin doğru istemeseler bize izlemnim izmkanı vermezler serverlarla izleme imkanı doğmaz buda kesinlikle ds nin yada dt illaki alt yapıdan gelen gizli bir desteği var çünkü bu işten para kazanıyorlar ...bu belli bişi ve ben birde şuna deyincem...ds kullandığı sistemi terketti neden çünkü büyük kayıp verdi java onlara iyi gelmekten öte ds çok zayıllattı...doğan holding dsmart için tekrar önceki sisteme geçme kararı aldı ve geçtide zaten ne kadar kanalları varkide böle çok yüksek bir şifreleme sistmini kullansınlar avrupadaki dev platformlar dahi bu sistemleri kullanmıyor o nedenle onlarda terk etti önceki sisteme döndü bilginiz yoksa bilginize olsun buda dsmart önceki sisteminde artık sci tech tv ise valla ben hala onu izleyemedim nerden çıkıyor nasıl çıkıyo anlamadım gitti....
              aynen arkadaşım dediklerine katılıyorum istemeseler kimse seyredemez bu kanalları

Comment

• thesaint
                Junior Member
                • Jun 2011
                • 25

bu arada bende ekleme yapayım nds şifreleme sistemindeki önceki versiyon yada sonraki versiyon farketmez hiçbir şifre java ile alakalı değildir. java sadece settop box larda interaktif uygulamalar ve extra özellikler için kullanılan multiplatform bir sistemdir.
                yani şifrenin açılıp açılmamasının d smartın paylaşılıp paylaşılmamasının sebebi java değil nds in kullanmış olduğu çok değişkenli yeni nesil algoritmadır. ve nds bu sistemi mevcut nds sisteminin üzerine ekstra bedel ile satmaktadır.

Comment

• >>px
                  Member
                  • Jun 2010
                  • 77

evt marina.aynen sölediğim gibi thessaint haklısın kardeşim...İşte tmm java deilse nds nin bu ekstra özelliği doğan holding dsmarta zarar verdi gereksiz yapmışlardı zaten sonunda bu bize uymaz dediler geri çekildiler normale döndüler...java olayı kimine göre var kimine göre yoktu...ama bana kalırsa açıkçasını söliyim sizlere java sistemi bence yok dedim ben her zamn yapılmış algoritma deyişikliği ds izlettirmeyen demiştim..thesant ta benim düşünceme uyan bir açıklama yapmış java sistemi bu güne kadar kullanan hiç bir nerdeyse platform yoktur...o nedenle extra nds üstüne istenmiş olan bir deyişkenlik uyguluyolardi sözün tam anlamıyla yemedi..!.vazgeçtiler..

Comment

• thesaint
                    Junior Member
                    • Jun 2011
                    • 25

dsmart gene gitti geçmiş olsun

Comment

• deli29
                      Junior Member
                      • Sep 2011
                      • 27

gittigi kesin mi

Comment

• ozgur_1982_
                        Member
                        • Jul 2011
                        • 70

şuan bende böyle bir sorun yok yayınlar açık.

Comment

• cineman
                          Member
                          • Nov 2010
                          • 38

Paylaşım hususunda Demand arkadaşımın dediklerine ben de katılıyorum.Şimdi maç yayınlarında digitürk spikerleri yakın zamanda server ile digitürk'ün izlenmesi tamamen kaldırılacaktır diyorlar.Demekki irdeto şifreleme sistemi üereticisine güzel bir maddiyat sağlayacaklar.Durum onu gösteriyor.Ve kısa zamanda tüm cryptoworks kart ve şifrelemenin kaldırılacağı da düşünülürse bu mümkün.

Comment

• >>px
                            Member
                            • Jun 2010
                            • 77

Türksat kapalı..Eutelsat açık sorunusuz arkadaşlar bende ve irdeto tamamıyla geçiş sağlandı alınan duyumlara bakarak türksat üzerindede irdetoya geçildi..Arkadşlar ben yanılıyormuyum 7 derece digitürk zaten irdeto sisteminde deilmi...paylaşımda izlenebiliyor serverlarca biliyoruz...peki o zamn şu olabilir..algoritma deyişilkiği yapabilirler ama buda çözümlencektir..Peki bunu nasıl mı sölüyorum....çünkü bazı konuştuğum arkadaşlar buna şimididen hazırlı olduklarını söylüyorlar..Boş boş oturup beklemiyorlar .....Durum bu..

Comment

• ozgur_1982_
                              Member
                              • Jul 2011
                              • 70

>>px dostum bu sevibdirici bir durum. inşallah dediğin gibi boş oturup beklemiyorlardır.

Comment

Working...