Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Dvb sky s2 dvb plugin help

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • KING_OF_IT
    Member
    • Oct 2010
    • 48

    Dvb sky s2 dvb plugin help

    I have sky s2 dvb card please tell me how can i put c line in hadu or other cccame sharing plugin method...
  • cdi
    Newbie
    • Jul 2011
    • 1

    #2
    Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

    Originally posted by KING_OF_IT
    I have sky s2 dvb card please tell me how can i put c line in hadu or other cccame sharing plugin method...
    In hadu.ini

    [Serv_1]
    Server=CCCam:IP:Port:0:Nameass
    Active=1

    Exsample:

    [General]
    PluginActive=1
    KeyPath2=
    UseTransparency=1
    MonitorSize=493,424;45,45,93,60,24,90,144,144;35,1 02,156,24,140

    [Options]
    UsePSITables=1
    SurveyPMT=1
    UsePATforPMT=0
    DontUpdViewer=0
    MaxECMPIDs=0
    MaxConnections=0
    DisplayIPorURL=1
    ECMTimeout=3
    MaxCAIDLoops=4
    DCWsOneServ=1
    LogMessages=0
    LogMessLevel=2
    EMMAlone=0
    EMMFaked=0
    EMMLog=0
    DispAllEMMs=0
    CacheUse=1
    CacheUpdate=1
    ManualUse=0
    Systray=1

    [Specific]
    DVBViewerAPI=0
    DVBViewerAllAudio=1
    DVBViewerCSAStat=0
    DVBViewerRecServ=0
    DVBViewerIdleServ=0
    DVBViewerEncrServ=0

    [Device]
    MDRoot=0
    DescrCommand=
    XorEven=
    XorOdd=
    UseTT=0

    ;
    ; Syntax for a CCCam server
    ; -------------------------
    ;
    ; Server declaration (mandatory):
    ; [Serv_whateveryouwishforyourservername]
    ;
    ; Mandatory parameter for each CCCam server:
    ; Server=Protocol:Server:Port:[EMM allowed]:Username:Password[:ClientNodeID]
    ;
    ; Sample for the 2 former lines:
    ; [Serv_MyServer]
    ; Server=CCCam:MyServer.com:12000:0:MyUsername:MyPas sword
    ;
    ; Optional parameters for each CCCam server:
    ; Active= ; 0=No, or [1=Yes]
    ; Timeout= ; 0=None, or 3-7 seconds. Default is [5] seconds
    ; Version= ; [None], or Version:Build
    ; PadTime= ; [0=None], or (Timeout+2)-N seconds
    ; TimeRecon= ; [0=Automatic], or 1-32 seconds
    ; WantEmus= ; [0=No], or 1=Yes
    ; MaxHop= ; [0=None], or 1-N
    ; NonStd= ; [0=Auto], or 1=Yes, 2=No
    ; CAIDProv= ; [None], or 32 max entries of CAID/Providers
    ; NoCAIDProv= ; [None], or 32 max entries of CAID/Providers
    ; NoNodeCAID= ; [None], or 32 max entries of Node/CAIDs
    ; CAIDTunnel= ; [None], or 32 max entries of CAID/CAID/Provider/SIDs
    ; NoSID= ; [None], or 64 max entries of SIDs
    ; PrioGenRules= ; 1 or several general rules for priority. Default is [Hop]
    ; PrioCAIDProv= ; [None], or 32 max entries of CAID/Providers for priority
    ; IgnoreProvFor= ; [None], or 32 max entries of CAID
    ; DontUseProvFor=; [None], or 32 max entries of CAID
    ; EMMCAID= ; [None], or 2 max entries of CAID/Provider/Options/PID for EMMs
    ; UseNodeSID= ; 0=No, or [1=Yes]
    ; OSCAMWa= ; [0=No], or 1=Yes
    ; OSCAMPartner= ; [0=Auto Test], 1=Force Test OK, or 2=No
    ; OSCAMExt= ; [0=No], or 1=Yes
    ; OSCAMSID= ; 0=No, or [1=Yes]
    ;

    [Serv_1]
    Server=CCCam:192.168.1.1:12000:0:Nameass
    Active=1

    Comment

    • jochen7575
      Board Senior Member
      • Mar 2011
      • 214

      #3
      Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

      You can use the satlover-cccam.dll from the start page of this site:


      This is a special version of acamd for the satlover server.

      For cccam the syntax is:
      cccamn:hostname: port:0/0000/0000:username: password (without blank sorry is not : p ;-)

      For newcamd the syntax is:
      newcamd:hostname:...

      Put this line at the file named satlover.com-cccam.conf
      First you have to copy the conf and the dll at the plugin directory for sure

      Comment

      • dasc101
        Senior Member
        • Apr 2011
        • 146

        #4
        Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

        Hi Jochen7575
        Can you please write the full example to write newcamd in acamd ?

        Comment

        • jochen7575
          Board Senior Member
          • Mar 2011
          • 214

          #5
          Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

          For newcamd its the folowing syntax on acamd or satlover plugin:


          newcamd:server: port:0/caid/ffff:username: password:0102030405060708091011121314

          The caid is the 0500 for JSC for example

          Comment

          • dasc101
            Senior Member
            • Apr 2011
            • 146

            #6
            Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

            Thank you guys.
            I hope that you have a little more patience with me.

            if i find the below free Nline
            Do i need to create one Nline for each port?
            the CAID i can see now.
            I do not know where to find the mask provider
            how would you convert this?

            Free Newcamd Server Cyfra+, CSAT, SKY Italia, JSC Sports, Nova 8.8.2011
            PROTOKOL : NewCamd5.25
            HOST : sollom.dyndns.org
            DES Key: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
            Username : moon1 --> moon500
            Password : w ww.msryn.com
            PORT: 1111 - CAID: 0604 ART,Nova
            PORT: 2222 - CAID: 0100 Cyfra+ ,CSAT
            PORT: 3333 - CAID: 0500 ART,JSC Sports
            PORT: 4444 - CAID: 093B Sky Italia
            PORT: 5555 - CAID: 0603 JSC Sports
            PORT: 12000 - CAID: 0604 Nova,ART

            Thank you guys.
            I hope that you have a little more patience with me.

            if i find the below free Nline
            Do i need to create one Nline for each port?
            the CAID i can see now.
            I do not know where to find the mask provider
            how would you convert this?

            Free Newcamd Server Cyfra+, CSAT, SKY Italia, JSC Sports, Nova 8.8.2011
            PROTOKOL : NewCamd5.25
            HOST : sollom.dyndns.org
            DES Key: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14
            Username : moon1 --> moon500
            Password : w ww.msryn.com
            PORT: 1111 - CAID: 0604 ART,Nova
            PORT: 2222 - CAID: 0100 Cyfra+ ,CSAT
            PORT: 3333 - CAID: 0500 ART,JSC Sports
            PORT: 4444 - CAID: 093B Sky Italia
            PORT: 5555 - CAID: 0603 JSC Sports
            PORT: 12000 - CAID: 0604 Nova,ART

            Comment

            • jochen7575
              Board Senior Member
              • Mar 2011
              • 214

              #7
              Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

              It is very simple, but you must create an own line for each caid.

              For example:

              newcamd:sollom.dyndns.org:1111:0/0604/ffff:moon123: w ww.msryn.com:0102030405060708091011121314

              If you have one line created it's easy to create further lines for the other caids...

              Comment

              • dasc101
                Senior Member
                • Apr 2011
                • 146

                #8
                Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                I understand now guys.
                I really appreciated your help and your explanations.
                And I also understand that
                that the satlover-cccam.dll plugin is in realty the same acamd.dll , and works better in satlover server.
                can you please confirm?

                Comment

                • percy32
                  Board Senior Member
                  • Jun 2010
                  • 272

                  #9
                  Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                  Yes it is the same..I think it is better as hadu.In acamd or satlover plugin you have mutch more to setup like multi ecm,

                  Comment

                  • dasc101
                    Senior Member
                    • Apr 2011
                    • 146

                    #10
                    Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                    This is a very valuable information.
                    I hope you have some more time to tell me a little more about (multi)ecm.
                    At least the basics.

                    Comment

                    • percy32
                      Board Senior Member
                      • Jun 2010
                      • 272

                      #11
                      Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                      Some Provider use more then one decription like NDS or Nagra.When you use Dvb viewer on your PC ,the software only use the first ecm.when the server need the second ecm to decode you can not see the channel.When you use Acamd or satlover plugin with Multi ecm you can watch the channel because the plugin switch the needed ecm

                      Uhha my scool english I hope you understand me

                      Comment

                      • dasc101
                        Senior Member
                        • Apr 2011
                        • 146

                        #12
                        Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                        Percy
                        Do not worry about you english school. It is well acceptable .
                        You just explained it greatly.
                        this procedure reminds me of the old HDL firmware on my philips 6072.
                        I remember that I had to had change manually some parameters for the tps channels
                        sometime when the first one was selected it did not work and i had to select the second one, or the third one etc.etc.
                        Now I think that they must have been the ecm.
                        Now even my english is good i am not sure if you can understand me becasue i am not so good like you in technical sat knowledge :-)

                        Comment

                        • percy32
                          Board Senior Member
                          • Jun 2010
                          • 272

                          #13
                          Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                          In Alt DVb you can see and switch between the ECM.DVB Viewer don`t have this function because the software don`t make for plugins to watch pay TV.For this Problem is ACamd or Satloverplugin the best way.The next decided advantage is you can make prio or ignore file with this plugins

                          Comment

                          • mirny
                            Experienced Board Member
                            • Nov 2011
                            • 659

                            #14
                            Re: Dvb sky s2 dvb plugin help

                            In DVB viewer you cant change ECM, thats right, but when you have got installed Vplug, you can change ECM in there
                            [FONT=Courier New][COLOR=black][SIZE=2]HD-BOX FS-9200,SkyStar HD2 USB CI, Skystar2[SIZE=2] 90[SIZE=2]Fe[SIZE=2] [SIZE=2]M[/SIZE][/SIZE]otor, 85Al[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=2]Multifeed[/SIZE][/FONT]
                            [COLOR=Blue][SIZE=3][FONT=Georgia]
                            [B][FONT=Courier New]If you like my post, or [SIZE=3]wa[/SIZE]s helpful, don't be shy and press the Thanks Button.[/FONT][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

                            Comment

                            Working...
                            X