Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

problems with aac audio

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • topman96
    Member
    • Feb 2011
    • 32

    problems with aac audio

    hi can any one help i have a dreambox 800hd with cccam 2.14 but some channels are useing audio aac not ac3 now my dreambox i can hear ac3 audio but not aac is it posible to hear the aac audio with a plug in or do i need to change cccam
    thanks
  • whinpo
    Senior Member
    • Jul 2011
    • 176

    #2
    Re: problems with aac audio

    It seems there are problems with AAC and CCcam...

    could you try :
    * a newer version 2.2.1, even though I think it won't solve it
    * with another Cam

    please keep us informed

    Comment

    • Bazinga
      Experienced Member
      • Aug 2011
      • 409

      #3
      Re: problems with aac audio

      I have CCcam 213 and it can decode both aac and ac3.
      If I was you I would also check your audio settings in setup aswell, experiment with different settings.
      DM800HD Clone Satellite
      VU+ Duo Genuine
      SlingBox Pro HD / Sling Player - Fibrelink

      Oh Enigma2, You're my favourite linux based operating system.

      Comment

      • topman96
        Member
        • Feb 2011
        • 32

        #4
        Re: problems with aac audio

        does yours defentiley work as i have 5 cams installed but i use 2.14 if it works with 2.13 i can change
        thanks

        Comment

        • Bazinga
          Experienced Member
          • Aug 2011
          • 409

          #5
          Re: problems with aac audio

          Originally posted by topman96
          does yours defentiley work as i have 5 cams installed but i use 2.14 if it works with 2.13 i can change
          thanks
          yep, definitley. which channel is it, I can check if its something wrong with the channel.
          EDIT: I also have 5 cams installed, also Cccam 2.2.1 and that also works aswell and no audio issues.
          DM800HD Clone Satellite
          VU+ Duo Genuine
          SlingBox Pro HD / Sling Player - Fibrelink

          Oh Enigma2, You're my favourite linux based operating system.

          Comment

          • Fantom
            Banned
            • Feb 2011
            • 102

            #6
            Re: problems with aac audio

            Works with 2.14 but does not remember the change once I change channels

            Comment

            • rickbell
              Member
              • Feb 2011
              • 83

              #7
              Re: problems with aac audio

              I have the same problem with my dm500hd.

              I have cccam 2.2.1 installed and sometimes i get a strange noisy sound in aac audio channels.

              Normally it gets solved by restarting the box.

              Comment

              • Bazinga
                Experienced Member
                • Aug 2011
                • 409

                #8
                Re: problems with aac audio

                Originally posted by rickbell
                I have the same problem with my dm500hd.

                I have cccam 2.2.1 installed and sometimes i get a strange noisy sound in aac audio channels.

                Normally it gets solved by restarting the box.
                this means the problem is nothing to do with cccam, it may be a design fault with dm500.
                DM800HD Clone Satellite
                VU+ Duo Genuine
                SlingBox Pro HD / Sling Player - Fibrelink

                Oh Enigma2, You're my favourite linux based operating system.

                Comment

                • igius12
                  Senior Member
                  • Sep 2011
                  • 179

                  #9
                  Re: problems with aac audio

                  maybe your image isnt working well. any proccedure any plugin or something like that can interfer with the image, try a clean install of the image

                  Originally posted by rickbell
                  I have the same problem with my dm500hd.

                  I have cccam 2.2.1 installed and sometimes i get a strange noisy sound in aac audio channels.

                  Normally it gets solved by restarting the box.

                  Comment

                  Working...
                  X