Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Dolly Buster

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jochen7575
    Board Senior Member
    • Mar 2011
    • 214

    Dolly Buster

    with dvbviewer on pc I can't receive dolly buster channel on Hotbird
    Hotbird 13
    Frequency 11200 Mhz
    Vertikal
    SR: 27.500
    FEC 5/6

    the search option find nothing on this transponder.
    Any idea?
  • rizwan
    Experienced Board Member
    • Sep 2010
    • 809

    #2
    Re: Dolly Buster

    Load new ini file for sat and try auto scan
    [B][COLOR="Red"]Vu+ Solo2
    Dream Box 800HD,
    Neotion 3000, Skystar2, PTCL IPTV
    HP LCD W2338h
    Samsung LED 40 C5000[/COLOR][/B]

    Comment

    • jochen7575
      Board Senior Member
      • Mar 2011
      • 214

      #3
      Re: Dolly Buster

      Which ini file? Is this the file with the transponder data?

      I have checked may transponder file and the transponder is listed with the correct data

      Comment

      • skytec
        Experienced Board Member
        • Mar 2010
        • 1208

        #4
        Re: Dolly Buster

        Originally posted by jochen7575
        with dvbviewer on pc I can't receive dolly buster channel on Hotbird
        Hotbird 13
        Frequency 11200 Mhz
        Vertikal
        SR: 27.500
        FEC 5/6

        the search option find nothing on this transponder.
        Any idea?
        Do you have a signal on other transponders on Hotbird 13E ?
        Is my post useful for you? Please press [SIGPIC][/SIGPIC][SIZE="3"][/SIZE][COLOR="Magenta"][/COLOR]

        Comment

        • jochen7575
          Board Senior Member
          • Mar 2011
          • 214

          #5
          Re: Dolly Buster

          It is a miracle.

          I had the same problem with Redlight HD too.
          The automatic search didn't find anything
          If I set up a no needed channel manually it works!

          But at this transponder 11200 I can't receive anything
          Other transponders work fine

          Comment

          • rizwan
            Experienced Board Member
            • Sep 2010
            • 809

            #6
            Re: Dolly Buster

            But this is strongest Transponder on Hotbird
            [B][COLOR="Red"]Vu+ Solo2
            Dream Box 800HD,
            Neotion 3000, Skystar2, PTCL IPTV
            HP LCD W2338h
            Samsung LED 40 C5000[/COLOR][/B]

            Comment

            • jochen7575
              Board Senior Member
              • Mar 2011
              • 214

              #7
              Re: Dolly Buster

              Very interesst, I try it with my motorized dish an I get them very good, but not with my normal Dish with own Astra/Hotbird LNB.

              Other transponders with less power like the channels from switzerland works fine

              Comment

              • pat3
                Board Senior Member
                • Sep 2010
                • 232

                #8
                Re: Dolly Buster

                ok, so check the following freq, vertical near to 11200:
                11240 V 27500

                The suisse channel are on horizontal. If dish is perfect adjustet it shouldnt be a problem to receive the dolly channels, altough they are not worth to see

                (Wahrscheinlich die Schüssel nicht richtig eingestellt)
                Please push thanks. :)

                Comment

                • jochen7575
                  Board Senior Member
                  • Mar 2011
                  • 214

                  #9
                  Re: Dolly Buster

                  The Problem is:
                  I have two tv-cards in my pc

                  a skystar2 who receive the channels
                  and a tevii s464 who have this problems.

                  Both are at the same dish and the same multiswitch but the skystar has a second diseq-switch in his signal line
                  At this switch I come to a second dish with a motor

                  Comment

                  • pat3
                    Board Senior Member
                    • Sep 2010
                    • 232

                    #10
                    Re: Dolly Buster

                    do you receive with the first dish and the skystar the mentioned freq without second dish?
                    Please push thanks. :)

                    Comment

                    • vimmers
                      Experienced Board Member
                      • Jun 2010
                      • 1179

                      #11
                      Re: Dolly Buster

                      what about u download some new settings where all new channels are
                      i also often find nothing new channels with my db800
                      but if i dl new channels settings there are no problems with viewing them

                      Comment

                      • jochen7575
                        Board Senior Member
                        • Mar 2011
                        • 214

                        #12
                        Re: Dolly Buster

                        Yes I receive with skystar the transponder on the same dish like the tivii card but the tivii receive nothing at this transponder (and only on this transponder).

                        Could it be, that the signal of this transponder has too much power for the tivii and thats because tivii get problems with the receiption?

                        The settings list and the transponderlist is total new, because I set up my system some days ago

                        Comment

                        • vimmers
                          Experienced Board Member
                          • Jun 2010
                          • 1179

                          #13
                          Re: Dolly Buster

                          then it sounds that they are in conflict with each other

                          Comment

                          • jochen7575
                            Board Senior Member
                            • Mar 2011
                            • 214

                            #14
                            Re: Dolly Buster

                            No, I think that couldn't be

                            I deactivated for testing one of them and check the active one

                            Comment

                            • vimmers
                              Experienced Board Member
                              • Jun 2010
                              • 1179

                              #15
                              Re: Dolly Buster

                              so they works now ?

                              Comment

                              Working...
                              X