Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Sessizliğe gömülmüşlük

Collapse
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • >>px
    Member
    • Jun 2010
    • 77

Sessizliğe gömülmüşlük

Arkadşlar bir süredir yoktum ve ara verdim ama geldim baktım ki bizim açtığımız paylaştığımız konular ama sonrası kimseler hiç bişi yazmamış bölümüz suskunluğa gömülmüşlük özgür ve dier arkadşllar sesimiz kısılmış bakıyorum hadi ne oldu bizlere canlanalım tekrar hayat verelim türkçe bölümümüze sayın yönetici arkadşlar böle bir bölüm konu açtım ama baktım ben bayağdır yoktum bu yokluk zamnımda hiç bir deişme olmamış her şey aynı kalmış hiç bir aktivite yok bunu ortadan kaldırmak amaçlı bu konuyu açtım ....-umarım ters tepki görmem...Arkadşlarrrr nerelerdeyizzzzzzzzzz.......??
  • kerberos
    Newbie
    • Sep 2011
    • 2

Re: Sessizliğe gömülmüşlük

Ben bu bölümde şuana kadar pek aktiflik görmedim inş. bunda sonra olur

Comment

• >>px
      Member
      • Jun 2010
      • 77

o halde bizde ülkemizi konu olan konular paylaşımlar yaparız...ne dersiniz...forum kurallarına uygun yönetimce uygun olarak bulunacak....geçtiğimiz günlerde aktiflik sağlamıştık...ama sanırsam foruma uygun olmayan şekilde çalışmlar yapmışız....şimdi güzel bir aktivite gösterip bölümümüzü tekrar canlandırabilirz olmaz mı..?

Comment

• Borax
        Newbie
        • Mar 2010
        • 2

bu tür sayfalarda milletin en cok ilgilendigi lig tv.
        acikmi acildimi ne zaman acilacak vs. gibi sorular

Comment

• emirmesutctn
          Junior Member
          • Mar 2012
          • 21

Borax arkadaşa katılıyorum.en çok ilgiyi ligtv çekiyor.fakat paylaşım sınırlı..

Comment

• sucan
            Board Senior Member
            • Aug 2011
            • 301

Merhaba >>px. Burası senin önceden bildiğin gibi değil artık. Birçok defa yeni konular açıldı ama geneli ilgilendiren konular oldukları için kapatıldılar/silindiler. O yüzden pek canlılık kalmadı maalesef. Artık böyle havadan sudan muhabbet havasında geçen konulara izin verilmiyor, oyüzden kunuları çok dikkatli seçmek gerekiyor. Umarım eski haline gelir tekrar
            Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• emirmesutctn
              Junior Member
              • Mar 2012
              • 21

iptv hakkında bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini aktarırlarsa sevinirim....

Comment

• >>px
                Member
                • Jun 2010
                • 77

Originally posted by sucan
                Merhaba >>px. Burası senin önceden bildiğin gibi değil artık. Birçok defa yeni konular açıldı ama geneli ilgilendiren konular oldukları için kapatıldılar/silindiler. O yüzden pek canlılık kalmadı maalesef. Artık böyle havadan sudan muhabbet havasında geçen konulara izin verilmiyor, oyüzden kunuları çok dikkatli seçmek gerekiyor. Umarım eski haline gelir tekrar
                Onun farkındayım dostum bende zaten dedimki forum ve site içerisinde yer almayan konularla ülkemze dönük konular aktiviteler gösterebilirz....illa sorunumuz lig tv yada iptv vsayır şeyler deil....ha bunlarıda konuşurz ama genel alanda...ve olabildiğince düzgün forum diliyle konuşulur bence...ama kendi ülkemizle ilgili konuları sorunları sıkıntıları soru cevapları yada hani önemli değerdeki bazdaki açılımları bölümleri yapabiliriz düşüncesindyim yönetimde bunu istemiş belirtmiş...bakın inceleyin...genel alanında uydu ...tv..kanal ..yayın olayları hakkında ingilizce konuşun ama olurki genel alanda yoksa kendi bölümünzde konuşun demişler...açıkçası biz ayrı bir cumhuiyet deliiz...ayrı bir forum vs..deiliz..deil mi haklılar aslında burasıda satlover sitesine bağlı olan bir alan bölüm ölese olması gerektiği gibi çalışabilir...aktiviteler yapabilirz yerine getirebilirz inancındayım...yanılıyormuyum...? Yani kısaca bu bölümü konu başlığımdada yazmış olduğum gibi suskunluğa sesizliğe gömmenin bir anlamı yok...vede olumsuz bu bence..!!!kaldıki birde şu var... satlover sitesi düzeyli kariyerl bir siite forumdur..! böle bir yerde paylaşımlar yapmak...aktiviteler göstermek bence çok güzel ve de anlamlı olmalı çünkü ben öle yerler biliyorum türkçe bölümünde insanlr ağza alınöayacak küfür ..edepsizlik saygıszlık herşeyi yapıyorlar ve onlar da büyük siteler sayılır..ayrıca bunları yapanlarda hepside türk...satlovera bakın burda öle bir şey var mı... Yok..4 kıtaya hitap eden dev bir sitede türkçe bölümü var bu çok güzel diil mi... yönetime çok teşekkür etmek gerek çünkü şunu unutmyalım bu sitede her kez var tüm dünyadan insanlr var...ama her ülkenin kendine ait bölümü yok..lütfen bence bunun değerni bilip anlamına sahip olalım...düşünün bir...

Comment

• flashmt1
                  Junior Member
                  • Oct 2010
                  • 19

Originally posted by Borax
                  bu tür sayfalarda milletin en cok ilgilendigi lig tv.
                  acikmi acildimi ne zaman acilacak vs. gibi sorular
                  Benzeri konu vardı geçen hafta Lig tv ile ilgili kapatıldı.Bende ne konu açtıysam hepsi kapatıldığı için yazmaya korkuyorum

Comment

• >>px
                    Member
                    • Jun 2010
                    • 77

Dostum türkiye dönük bize dönük konular aç....silinmiyeceğne eminim....Üstte yorumumu oku değerlendir orada anlattım...

Comment

• emirmesutctn
                      Junior Member
                      • Mar 2012
                      • 21

px haklı.sitenin çalışma mantığı bu şekilde işliyor.umarım bundan sonra herkese faydalı olabilecek konular açılır vede silinmez..

Comment

• deli29
                        Junior Member
                        • Sep 2011
                        • 27

yaz yaz siliniyor, mesaj sayısı hep sınırda tutuluyor, yok su kadar yazdın mı pm gonder yok bu kadar yazdınmı hatırlatma gonder.... yani iyi ki bir tane c line verilecek de iş olacak ... her site aynı uygulama peşinde, yani herkes ava çıkmış bizi avlamaya çalışıyorlar... ne güzel...

Comment

• Borax
                          Newbie
                          • Mar 2010
                          • 2

bu saatten sonra burda hic bi degisiklik olmaz okuduklarima göre herkes tirsmis ve tedirgin durumda
                          konu acmadan önce acaba acsam kapanirmi vs. gibi bu tür düsüncelerde bu böyle sürdükce cok zor
                          eger ben burasi yabanci bir sitede bize acilmis türkce bölümü ise burada istedigim konuyu tartisamiyacaksam ne anlami varki böyle bir bölümün.

Comment

• Zor2872
                            Junior Member
                            • Oct 2011
                            • 11

Mod arkadaşım zamanında Demand nickinde iptv konusunda paylaşımlar yapmaya çalışan bir dostumuzu yaptığı bilgilendirmeler yüzünden banlamıştınız. Bu sevgili arkadaşımız uzun süredir bizim forumumuzda. Maç yayınlarında aktif olarak üyelerimize bedelsiz yardımcı olmaya devam etmektedir. Sizden ricası e-mailine gelen günlük satlover e-postları iptal etmeniz. Ne kadar engellesede rahatsız olmakta olduğunu bana chatbox üzerinden bildirmiştir.

Bu arada uzun zamandır girmediğim forumunuzda sevgili happy kid'in dokunaklı pm yazısı yüzünden girmiş bulunuyorum. Yardımlarını benden ve Demand adlı dostumuzdan esirgemeyeceğini ümit etmekteyim. İyi seyirler.

Not: Reklam olmasın diye forum ismini yazamıyorum. Zaten forumumuzu bilen kişiler ricada bulunmamı isteyen değerli arkadaşımız ile aynı kişi olmadığımızı bilirler. Paylaşmak güzeldir.

Comment

• MORUK
                              Newbie
                              • Sep 2011
                              • 1

Valla sessiz sedasız misafir gibi girip çıkmak daha iyi çünkü hiç bir sebep yokken BAN yapıldığı gibi açtığınız konular güncel olsada ne yazık ya silinmekte yada kitlenmekte veya anında kırmızı kart görüp Ban yapılmakta.

Bir çok Türk forumda abuk sebuk sebeplerden insanların BAN yapıldığına şahit olmuş birisi olarak hiç bir yabancı forumda hiç sebepsiz Ban yapıldığını burada ilk defa şahit olmuş birisi olarak,

Siz olsanız böyle bir forumda konu açar paylaşım yapıp kendinizi riske sokarmıydınız?

BU ÜLKEDE YAŞAMAK İÇİN SUSMAK GÖRMEMEK DUYMAMAK GEREKİR, BU FORUMDA İSE MİSAFİR GİBİ GELİP MİSAFİR GİTMEK GEREKİR...

saygılarımla...

Comment

Working...