Arkadaşlar dsmart modüllü üyeliğim bu ay sonu bitiyor. Dsmart yıllık 168 tl ye üyeliğimi 12 taksitle uzatma teklifi yapıyor. Sizce nasıl uzatmam uygunmudur. Daha uygun bir öneriniz var mı? Yoksa server üyeliği mi alsam?
Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration
Collapse
Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address
En uygun D-smart Modül?
Collapse
X
-
Re: En uygun D-smart Modül?
Benim bildiğim kadarıyla serverlarda Dsmart yok (henüz sistem tam çözülmüş değil ).
Dsmart seyretmek istiyorsanız üyeliğinizi yenilemektan başka çağreniz yok şu an için.
O paketle ilgilenmediğim için fiyatlar hakkında bir yorum yapamam. Kolay gelsin.Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV -
D smart seyretmek istiyorsan kabul etmen uygun ,zaten serverle seyredilmiyor Sucan arkadaşımızın dediği gibi.Arkadaşımda modül üyesi onada teklif gelmiş hemen kabul etti söylediğine göre HD kanallarda açık olacak ve 1 yıl boyunca gelecek yeni kanallarda açık olacakmış.
Ben cd cihaz üyesiyim ömür boyu 22 kanal açık .dün aradılar D smarttan limitsiz internet + HD receaver ve erotik kanallar hariç tüm kanallar açık olarak aylık 56 tl ye üyelik teklif ettiler.Comment
-
ya arkadaslar ben size su fiber optik interneti sormak istiyorum. ben yurtdisindaydim yeni dondum memlekete, yurtdisinda fiberoptik internet kullanabilmek icin ozel kablolar gerekiyordu. istanbulda bile bu altyapi yokken firmalar nasil olurda fiber optik sagliyoruz diye reklam yapabiliyor anlamaiyorum. su an ttnetim var 50gb kota ile aylik 52 lira veriyorum hizida fena degil. eger daha fazla bilgisi olan forumda bizlerle paylasabilirse sevinirimComment
-
ya arkadaslar ben size su fiber optik interneti sormak istiyorum. ben yurtdisindaydim yeni dondum memlekete, yurtdisinda fiberoptik internet kullanabilmek icin ozel kablolar gerekiyordu. istanbulda bile bu altyapi yokken firmalar nasil olurda fiber optik sagliyoruz diye reklam yapabiliyor anlamaiyorum. su an ttnetim var 50gb kota ile aylik 52 lira veriyorum hizida fena degil. eger daha fazla bilgisi olan forumda bizlerle paylasabilirse sevinirim
cat 5 yada cat 6 kabloyla gelir superonline daki gibi..
Superonline gerçek fiber veriyo fakat oda belli başlı sitelerde var her yerde yok..
20 mbps 100 gb Adilkullanım kotalı tarifesi şuan için en uygun kullanılabiliecek tarifesi fakat ondada sınırı aşınca 3 Mb ye düşüyo...
Anlıyıcağın Türkiye de İnternet olayı fos...Comment
-
d-smart alıp ne yapcan ki server alsan daha mantıklı bence digiturk var sinema kanalları belgesel kanalları dizi kanalları yeterde artar bile.Avrupa maçlarını da skysport ve jcs sporttan izlersin ek olarak birsürü platformun kartlarında sahip olucaksın.ben d-smartın bir artısını göremiyorum.internet olayı ise Türkiye internet olayını daha yeni kavramaya başladı.gelecek için Türkiye internete hevesli bir ülke gibi görüyorum.yenilikler bence gelecektir.Comment
-
d smart modüllü üyelik fiyatı tam olarak nedir acaba bilgilenditebilirmisiniz.Comment
Comment