Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Bayramınız Kutlu Olsun.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Zor2872
    Junior Member
    • Oct 2011
    • 11

Bayramınız Kutlu Olsun.

Herkes bayramlarda bir yerlere gider. En azından büyüklerini ziyaret eder. Ondan dolayı bu mesajı iki gün önceden yazayım dedim. Gavurcuklar ana başlık çevirilerinde kurban sözünden yine bize barbar, zalim, ilkel gibi sıfatlar takmasın diye sadece bayram yazdım. Müslüman olmaktan hep gurur duyacağım. Ülkemden uzak kalmadım. Her kökenden kardeşimle bu bayramıda beraber kutlamaktan onur duyuyorum. Bizler bir bütünüz. Ayrılmayız. Diğerlerinede bir çift sözüm var.

Tarih sahnesindeki en eski milletlerden biri olan Türk Milleti, aynı zamanda en uygar milletlerden biridir. Çünkü Türk Milleti, tarihte kurduğu hiçbir ulu devlet (imparatorluk değil, çünkü biz sömürgeci bir devlet kurmadık) veya devlette, başka milletleri köle olarak kullanmayı düşünmedi. Bugün bize insanlıktan, barıştan, uygarlıktan söz eden düşmanlarımız ise, hep sömürmeyi, çalışmadan başka milletleri köle olarak kullanmayı düşündüler. Dünyanın zenginliklerini sadece kendileri için kullanmak istediler. Bunun için insanlığa Türkler kadar hizmet eden bir başka millet daha gösterilemez.

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
  • sucan
    Board Senior Member
    • Aug 2011
    • 301

Re: Bayramınız Kutlu Olsun.

Çok haklısınız. Aynen katılıyorum. Burada bulunan tüm kardeşlerime,sevdiklerine ve yakınlarınına bayramlarını en içten dieklerimle kutlar sağlık, huzur ve barış dilerim.
    Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• osmanliimperator
      Experienced Board Member
      • Oct 2011
      • 671

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

Comment

• thesaint
        Junior Member
        • Jun 2011
        • 25

Hayırlı bayramlar herkese

Comment

• >>px
          Member
          • Jun 2010
          • 77

Zor kardeş haklısınız...size bende katılıyorum...ve derim ki bende..Müslümanlığımla Türklüğümle gurur duyuyorum...İslam aleminin en güzel bayramlarından olan ramazan bayramımız sonrası mübarek kurban bayramımızı kutluyor...Tüm müslümanlık Alemine tÜm kardeşlerimize ve gene bizlere saygı gösteren dinler kardeşliğine inanan tüm tüm güzel insanlığa dostlukla sevgiyle hürmetle saygıyla...en derin en içten duygularımla hayırlara vesile olsun kutlu mutlu olsun diyorum...Nice bayramlarımıza huzur mutluluk manevi coşkularımızın doruklarıyla ulaşmak dileklerimle....İyi bayramlar...

Comment

• simsek59

Kurban bayramımız kutlu olsun hayırlara vesile olsun umarım bu bayramda trafik kazaları olmaz

Comment

• Kurnazkral
              Junior Member
              • Oct 2011
              • 22

Kurban bayramı tüm müslüman alemine kutlu olsun nice bayramlara satlover ailesi

Comment

• mehmethan
                Banned
                • Jul 2011
                • 6

hayırlı bayramlar

Comment

• cineman
                  Member
                  • Nov 2010
                  • 38

Bugün Bayram bitiyor.Memleketten yeni döndüm.Ben de buradaki tüm arkadaşların geçmiş bayramlarını kutlarım.Sağlık ve esenlikler dilerim.

Comment

Working...