Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

premium server hakkında

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmethan
    Banned
    • Jul 2011
    • 6

premium server hakkında

arkadaşlar merhaba;
    uzunca bir zamandır satloverin free serverinden yararlanıyorum.Ancak premium server hakkında detaylı türkçe bilgi veya satın alma için kolaylaştıracak konu yok.Burada bölüm moderatörünün sabit konu başlığında bilgilendirme amaçlı topik olsa iyi olur sanırım.
    sevgiler...
  • leon75
    Banned
    • Jun 2010
    • 5

Re: premium server hakkında

bende katılıyorum aslında premium server hakında bizi bilgilendirmesi gereken bir moda ihtiyaç var ücretli server hakında bilgilendirilirsek iyi olur ben almak istiyorum lakin server hakında bilgim yok

Comment

• mkasap76
      Junior Member
      • Oct 2010
      • 24

****** çevirici ile sayfayı türkçeye çevirebilirsiniz. ilgli sayfada premium serverla ilgili gerekli açıklama var

Comment

• mehmethan
        Banned
        • Jul 2011
        • 6

Originally posted by mkasap76
        ****** çevirici ile sayfayı türkçeye çevirebilirsiniz. ilgli sayfada premium serverla ilgili gerekli açıklama var
        merhaba;
        sevgili arkadaşım önerin için teşekkürler ama ****** transite ile tüm forumu veya ilgi alanda ki ne ise Türkçe'ye çeviri yapılabilirdi o zaman Türkçe bölüm niye açıldı ki? Madem bu bölüm bize açıldı ise madem ki muhatap bu bölüm ise o zaman premium server bilgisi Türkçe gereklidir.
        sevgiler

Comment

• >>px
          Member
          • Jun 2010
          • 77

Pramıum hakkında bilgi sadece ingilizcedir..forum 3 dil olarak ana dil alt yapısında belirlenmiş bilidğim....ingilizce..fransızca..italyanca..onun dışında bölümler altında farklı dillere bölümler açılmış ama forumun genel dili ingilizcedir...bölümler altında bakınız araştırın bu konularda bilgi verilmemiş..bu nedenle satlover pramıum paralı serverini almak isterseniz birebir direk satlovera ulaşmanız gerekiyor...benim de anladığım bu...yanlış bilgi vermek istemiyorum...Ayrıca bu konudaki açıklamaları anlamak içinse arkadaşlarında belirttiği gibi ****** translate kullanmanız konuda büyük yardımı olcaktır...Biliginize..saygılar..

Comment

• mehmethan
            Banned
            • Jul 2011
            • 6

Originally posted by >>px
            .....
            sevgili px bilgi ve açıklamalar için teşekkür ederim.Premium server satın alma işlemine ait topiği buldum inceledim.Aylık yıllık ücret ödeme tutarları olsun ödeme şeklinin nasıl yapılacağı gibi;
            bulamadığım premium paket neleri kapsıyor? Satın aldığımızda satlover bizimle nasıl iletişim sağlayarak server kullanıcı bilgilerini verecek...veya paketi hop kaçtan alacağımız gibi...

sevgiler...

Comment

• sucan
              Board Senior Member
              • Aug 2011
              • 301

Free serverin kesintisiz ( veya az donmalısı ) olarak düşünün premiumu.
              Ödemeyi paypal ile yapıyorsunuz. Satlover'a pm atıyorsunuz aldınız diye.
              Paypal'a kayıt yaparken kullandığınız e-mail adresinize 2 adet cline gönderiliyor.
              Onları da cccam.cfg dosyasının içine kopyalıyorsuz. Her HOP tan gelir 1-2-3. Hepsi bu kadar. Kolay gelsin.
              Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• Soickan
                Newbie
                • Jul 2010
                • 7

premium serveri 1 kez aldım ve sucan nickli arkadaşın dedikleriyle aynı şekildeydi. aldığım zaman 2 adet bağlantı bilgisi verdiler. bazen donarak izliyordum o yüzden devam etmekten vazgeçtim. yıllık ücreti çok fazla bana göre ama denemek için 1 aylık alabilirsiniz. ödeme paypal üzerinden yapılıyor

Comment

• mehmethan
                  Banned
                  • Jul 2011
                  • 6

ilgi ve alakalarınıza çok teşekkür ederim.
                  Sevgili sucan dediğin şekilde ve sevgili soickan tavsilerini dikkate alarak 1 aylık serveri paypal aracılığı ile satın aldım.Cihazım yok.PC de HD2 kartım var hadu eklentisi kullanıyorum.
                  sevgiler...

Comment

• nickneyime
                    Junior Member
                    • Sep 2010
                    • 29

Originally posted by mehmethan
                    ilgi ve alakalarınıza çok teşekkür ederim.
                    Sevgili sucan dediğin şekilde ve sevgili soickan tavsilerini dikkate alarak 1 aylık serveri paypal aracılığı ile satın aldım.Cihazım yok.PC de HD2 kartım var hadu eklentisi kullanıyorum.
                    sevgiler...
                    Aylık almanız iyi olmuş ben geçen sene yılbaşında kampanyalı olarak yıllık olarak çok uygun fiatla aldım. Umarım memnun kalır devam edersiniz.

Comment

• >>px
                      Member
                      • Jun 2010
                      • 77

Pramıum server hakkında fazla bilgim olmadığı için mehmethan dostum o kadar bilgi verebildim...ama sucan kardeşimiz gereken bilgiyi sunmuş saolsun...umarım memnun kalırsınız...ama vipde yeterli olurdu diyebilirim size...pramıum sanırım aldığımız paralı serverlarla aynı derecede ama satlover gücü ve garantisinde olcaktır...Bir çok servera kesinlikle çok üstten bakacaktır...

Comment

• ozgur_1982_
                        Member
                        • Jul 2011
                        • 70

nickneyime sen geçen sene aldığına göre server hakkında bilgi sahibisin demektir. memnunmusun tavsiye edermisin?

Comment

• erbil02
                          Newbie
                          • Nov 2010
                          • 1

bu bedava verilenden farkı varmı acep

Comment

• sucan
                            Board Senior Member
                            • Aug 2011
                            • 301

Genel olarak iyidir. Bazen sanırım yoğunluktan dolayı ( genelde hafta sonları ve akşam saatlerinde ) bazı paketlerde ara sıra donmalar oluyor. Çok nadirdir seyredilmeyecek kadar
                            donmaların olması. Umarım ilerde daha da iyi olacak.
                            Bir de belirli bir mesaj sayısısna ulaştığınızda başka bir serverdan cline veriliyor galiba. O sayıya ulaşmadığım için bu konuda bir yorum yapamayacam. Bilenler varsa rica edelim bizi aydınlatsın bir fark oluyor mu - paketler ve server hızı açısından.
                            Herkese sevgiler.
                            Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• osmanliimperator
                              Experienced Board Member
                              • Oct 2011
                              • 671

Originally posted by sucan
                              bazı paketlerde ara sıra donmalar oluyor
                              iki sorum olacak:

1.) hangi paketlerde donma oldugunu aciklayabilimisin acaba?

2.) genelde hangi paketler server da mevcut?

Comment

Working...