Welcome!

Welcome to Satlover forums, full of great people, ideas and excitement.

Please register if you would like to take part. link..

Register Now

Alert: Don't Use Hotmail Email Accounts for registration

Collapse

Before Access to all Forums and Trial accounts you must need to activate your account Email address

Eskİ uydu alicini getİr tekİflerİ hk

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cineman
    Member
    • Nov 2010
    • 38

Eskİ uydu alicini getİr tekİflerİ hk

Duyuru No : 2011–152
    Konu : ESKİ UYDU ALICINI GETİR TEKİFLERİ HK.
    Değerli İş Ortağımız;
    05 Ekim 2011 tarihi itibari ile “eski kutunu getir DIGITURK Spor Paketi 3 veya 6 ay %50 indirimli” kampanyamız başlamıştır. Kampanya detayları aşağıda belirtilmiştir.

-Eski uydu alıcısını getiren üyelere, Turksat ve Eutelsat’da indirimli LIGTV üyeliği teklifleri sunulacaktır.
    -Geçerli olan indirim ve geçerlik süreleri aşağıda detaylı olarak yer almaktadır.
    -Teklif Turksat ve Eutelsat’da geçerlidir. Eutelsat’da interaktif ve 17,99 TL ‘lik hoşpaket teklifleri faydalanacaktır.
    -Server bağlantılı uydu alıcı getiren 6 ay, server bağlantısız uydu alıcı getiren 3 ay boyunca indirimli fiyatlardan faydalanacaktır.
    -Ay sonunda, bayinin DT’ye gönderdiği server bağlantılı ve bağlantısız kutu adedi ile ilgili kampanyalı aktivasyon adetleri karşılaştırılacaktır.
    DİKKAT EDİLECEK ÖNEMLİ HUSUSLAR
    -KAMPANYA İNDİRİMİ SADECE LIGTV PAKETLERİNİ KAPSAMAKTADIR.
    -KAMPANYA HARİCİNDE KALAN PAKET EKLEMELERİNDE İNDİRİMSİZ FİYAT UYGULANACAKTIR. (Örnek: BSL + 2 KEYİF + FULL LİG 3 veya 6 ay süre ile 29,99 TL’DİR; bunun üzerine Sinema Paketi eklenmek istenirse “+ 13 TL” indirimsiz olarak faturasına yansıyacaktır.)

server bağlantılı demeleri komik değil mi? Ethernet çıkışlı falan diyebilirlerdi .
    Server bağlantılı uydu alıcısını cline adreslerini,serverları tespit etmek için mi değiştirmeye kalkıyor bu digitürk?Server bağlantılı receiverini değiştirmeye kalkan olur mu bilmem ki?
  • sucan
    Board Senior Member
    • Aug 2011
    • 301

Re: Eskİ uydu alicini getİr tekİflerİ hk

Sanki her ethernet bağlantısı olan ya server oluyor yada server kullanıyor. Yargısız infaz buna denir. Bu reciever tipi olan herkes suçlu muamelesi görüyor. Zaten bunlardan da bu beklenir.
    Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• bahn
      Newbie
      • Jul 2010
      • 8

dt'nin fiyatları çok yüksek, 10 liradan dağıt kartları bak bakalım millet kart olayına giriyormu. Aslında kendileri kart paylaşımını teşvik ediyorlar. altı üstü günde en fazla 2-3 saat tv seyrediyor millet. Senelik kazancının 1 ayını kolayla kimse dt'ye vermez....
      Not: yazdıklarım asgari ücretle çalışanlar ve daha alt tabakalar içindir..

Comment

• sucan
        Board Senior Member
        • Aug 2011
        • 301

Originally posted by bahn
        dt'nin fiyatları çok yüksek, 10 liradan dağıt kartları bak bakalım millet kart olayına giriyormu. Aslında kendileri kart paylaşımını teşvik ediyorlar. altı üstü günde en fazla 2-3 saat tv seyrediyor millet. Senelik kazancının 1 ayını kolayla kimse dt'ye vermez....
        Not: yazdıklarım asgari ücretle çalışanlar ve daha alt tabakalar içindir..
        Kısa yoldan zengin olmak istiyorlar. Bu devirde artık zor. Sürümden kazanmanın yollarını bulmaları gerekiyor. O da aylık 10-20 TL arası bir üyelik ile olur. Aylık 50 TL ile üyelik yapmanın maliyeti ne - yıllık gelir 600 TL, uydu alıcın 150 TL düştükten sonra kalır sana 450 Tl. İnsanların çoğunda artık CI slotlu uydu alıcıları var. Kartlı abonelik yap , maliyetin ne olacak - 1 plastik kart -5 lira, kazancın 12 ay ortalama 15 tl den 180 TL. Bir 50 TL'lik üye yerine en az 5 tane kartlı üye bulursun, toplamda daha karlı çıkarsın. İnşallah bir gün gözleri doyar ve akılları başlarına gelir.
        Dreambox500HD ICVS image, 110 cm offset dish with Diseq motor - 45E-30W, Inverto Black Ultra Quad LNB, Samsung 46c7000 3D TV

Comment

• mkasap76
          Junior Member
          • Oct 2010
          • 24

server kullanmaya dt kampamyasından aldığım cihaz sonrası yan oda muhabbetiyle müşteri hizmetlerine ulaşamamam sonucunda kızgınlkla başladım. 145 liraya üç kanal 3 AY boyunca seyrettireceklerdi. kampanyada yazan lig tvli ailecek paketiydi. sonra içinden lig tv çıkmadı spormax çıktı. her neyse bunlar bu gidişle daha çok cihaz toplarar.

Comment

• sucan
            Board Senior Member
            • Aug 2011
            • 301

Valla bu kafa ile daha çooook sinek avlar bunlar. Keşke adam gibi bir ücret politikası uygulasalar da herkes yasal bir şekilde alıp da seyretse. Umarım bir gün bunu da görürüz.

Comment

• sucan
              Board Senior Member
              • Aug 2011
              • 301

Originally posted by muhbalci
              sevgili sucan sen bu söylediğine kendinde inanıyormusun domates ucuzlamasın diye, millet ucuz domates yemesin diye denize döken bir zihniyetin karşısındasın bunlardan millet hayrına bir şey çıkarmı? ben hiç zannetmiyorum..!!!! saygılar..
              Kardeş, zaten bunlara inansam yazılarımda bir sürü "keşke", "umarım" "inşallah"
              gibi kelimeler kullanmazdım Yine de insan geleceğe biraz umutla bakmak ister, her ne kadar ütopik ve ulaşılması zor görülse de. Biz halk olarak hiç bir zaman birlik olamadık ki, ziniyet "bana ne" , "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" olunca pek fazla bir şey beklememek gerekiyor. Neyse bunlar çok derin ve uzun konular , haftalarca konuşsak bir yere varamayız, yeri de burası değil zaten. Bir gün düşlerimiz gerçek olmak ümidi ile .

Comment

• >>px
                Member
                • Jun 2010
                • 77

Dt nin yalanlarına kanmayın yakında düşerler o lig tvleri ile ne ucuz paketmiş yürüsün gitsinler yaf kimi kandırıyorlar....

Comment

• ozgur_1982_
                  Member
                  • Jul 2011
                  • 70

benim dikkatimi çeken şu, buda çok komik gerçekten. nasıl yani serverli cihazını getir ligtv'yi indirimli al, tuhaf değilmi sizce bu, bunun altında birşeyler yatmıyormu sizce. burada birşeyi planlamakta ama neyi? acaba serverli cihazları toplayıp, kullanıcıları bu paylaşım ortamından uzaklaştırmakmı, yoksa cihazdan paylaşım yapanları tespit edip, bunlara darbe indirmek mi?
                  yada sistem puplic olduğunda, tekrardan bu kişileri serverli cihazlar almaya yöneltmekmi?

Comment

• sucan
                    Board Senior Member
                    • Aug 2011
                    • 301

Peki interaktif uygulamalar var, bankacılık, e-mail, vs vs . Bunlar için internet bağlantısı
                    gerekmiyor mu ( yani ethernet girişi ) ? İnternet bağlantısı olmayan cihazlarla bu hizmeti nasıl sunacaklar diye çok merak ediyorum ???

Comment

• >>px
                      Member
                      • Jun 2010
                      • 77

Bunlara kısa bir cevap yeter bence özgür dostum katılıyorum tamamıyla katılıyorum sana dt bu her şey beklenebilir...ama tespit olayı saçma olur..farklı amaçlara dönük bunları yapabilirler...İlla altında bişi yatıyordur..Bunun eminim o cihazları ne yapacaklar Dt kazanmıyacağı yada sonunda kendine dönük olmayan bir işe girermi..Hiç düşünmeye gerek yok ASLA girmez...

Telefon hattı şart gerekli..net üzeri olacak olan durumlar için tabiki ama bunların verdiği sadece uydu üzeri kanallarını alırsan tel hattına gerek yok olarak biliyorum...Ama adamlar interaktif uygulamaları isteğine bırakmış o halde sadece kanalları izlicek sistemi verirler ama bakın demişlerki..serverli cihazları getir gene net bağlantılı dt cijhazını götür...neden illa serverli cihazı istiyorlar...çünkü o cihazlar geri dönecek kaldırıp çöpe atacak halleri yok...Dt tekrar sölüyorum kendi kazancı olmayan en ufak bir projeye işe girmez...

Comment

• >>px
                        Member
                        • Jun 2010
                        • 77

Bu iş hiç sağlıklı gelmiyor bence kesinlikle bir plan var şimdi tespit olayına ben sıcak bakmıyorum bunun olması bence yani saçma biraz...ama diyer durumlar olabilir...diye düşünüyorum ama dediğin gibi dreamtürk dostum soru soru...?? ve cevap yok...

Comment

• >>px
                          Member
                          • Jun 2010
                          • 77

Şimdi dediğin gibi olsa atılan bu yemi yiyenler olsa ki yiyenler olur illaki...Peki o kadar kişiyi nasıl bulucaklar yakalıycaklr o kadar kullanıcıyı...adam aldı gitti..adresi tam olarak nerden bulucaklar bilgilerini...Kişi adres bilgisi vermezse yani dediğin olmaz demiyorum ama bana biraz yani uzak geliyor bu...Ama olmaz diye de bişi yok..Bu arada arkadaşlar ben artık kendine dönük bişi yazmıyorum onun seviyesine incek bir kişi ASLA deilim..burdaki ortamı bozucak durumlardan uzak kalmak isteğim ve niyetim..şuna birileri sölesin bana dönük hiç bişi yazmasın..genelden bunu yazdım ki lütfen bir el atın..Teşekkürler Saygılar..

Comment

• yiğitcan
                            Newbie
                            • Oct 2010
                            • 9

Dt nin verdiği cihaz o kadar kötü ki! Bir komşumuz mediamarkttan 400 TL ye 1 yıllık şampiyonlar ligi hd paketi aldı. Getirdikleri cihazın modeli 9102. O kadar kötü sd ve hd görüntüleri vardı; bendeki atlanta hdbox'ın sd görüntüsü onun hd si ile başabaş gelir. Ayrıca cihazda ethernet girişi mevcut.

Comment

• sucan
                              Board Senior Member
                              • Aug 2011
                              • 301

Bunu niye isteğe bağlı yapmışlar ki ? Anlamak mümkün değil. Amacın server olarak çalıştırılan cihazları toplamaksa, hangi abonede hangi cihaz olduğu belli.. bir mail veya telefonla şu tarihe kadar cihazınızı getirin değişim yapıyoruz dersin işini bitirirsin. Getirmeyenin aboneliğini dondurursun - böylece tüm cihazları geri toplarsın. İsteyen getirsin, istemeyen getirmesin demenin amacı ne ???

Comment

Working...